Op zoek naar kwaliteit fitnessapparatuur voor uw fitnesscentrum of zorgpraktijk? Fitness-Company is er voor al uw fitnessmachines van de meeste topmerken. Wij verkopen fitnesstoestellen van de beste merken zoals TechnoGym, Life Fitness, Hammer Strength, Star Trac, Precor, Matrix, Cybex, Nautilus, Concept2, Johnson, Power Plate, TRUE, Pulse Fitness en nog veel andere topmerken.

Fitness-Company heeft altijd grote voorraden fitness occasion apparaten en is dan ook gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van nieuwe en tweedehands fitnessapparatuur. Onze voorraden veranderen iedere dag en dat betekent dat niet alles wat binnenkomt op de website verschijnt. Heeft u specifieke wensen, dromen of ideeën met betrekking tot de aanschaf van uw fitnessapparaten. Neem dat contact met ons op! Fitness-Company kan u vaak verder op weg helpen. Door ons grote netwerk en onze hele grote oren horen wij veel over wat er allemaal gebeurd binnen de fitnessbranche en waar welke merken aangeboden worden.

Verkoop uw huidige fitnessapparaten aan Fitness-Company en wij kunnen u ondersteunen bij het investeren in gereviseerde fitnessapparaten of bij het kopen en het leasen ervan. U kunt dan gebruik maken van ons netwerk waardoor wij altijd wel iets op voorraad hebben voor de verkoop van fitnesstoestellen.

Bekijk ook eens onze andere diensten die wellicht voor u relevant zijn! De diensten die we aanbieden zijn fitnessapparatuur opkopen, fitnessapparatuur huren, fitnessapparatuur leasen, fitnessapparatuur verzekerenreparatie fitnessapparatuur en fitnessapparatuur taxeren.

Heeft u fitnessapparatuur die u wilt verkopen?

Vertel duidelijk wat uw wensen zijn en u kunt eventueel ook maximaal twee documenten (bijv. .docx of .pdf) van ong. 5MB groot naar ons verzenden.

Name

Email

Subject

Message

File

Ik ga akkoord met de Privacy Statement met de toepassing daarvan