Wij verhuren fitnessapparatuur!

Op zoek naar kwaliteit fitnessapparatuur voor uw fitnesscentrum of zorgpraktijk? Fitness-Company is er voor al uw fitnessmachines van de meeste topmerken. Wij verhuren crosstrainers, loopbanden, fietsen, roeitrainers van verschillende A-merken zoals TechnoGym, Life Fitness, Hammer Strength, Star Trac, Precor, Matrix, Cybex, Nautilus, Concept2, Johnson, Power Plate, TRUE, Pulse Fitness en nog veel andere topmerken.

Fitnessapparatuur huren

Bij Fitness Company kunt u fitnessapparatuur huren voor een huurtermijn van minimaal 12 maanden. Als u een fitnessapparaat hebt uitgekozen om te huren komen wij deze op het factuuradres leveren en monteren. Zo hoeft u zich daar zelf geen zorgen over te maken. Fitnessapparatuur huren is geschikt voor fitnesscentrums, fysiotherapeuten en voor personal trainingsruimtes. Doordat u een apparaat huurt hoeft u niet in een keer een groot bedrag te betalen voor apparatuur. Ideaal voor de ondernemer die net start of geld wilt besparen voor andere investeringen. Fitnessapparatuur huren doet u bij Fitness Company. Wij denken met u mee.

Soorten fitnessapparatuur huren

Bij Fitness Company kunt u fitnessapparatuur huren die gericht zijn op krachttraining en cardio. Zo kunt u bijvoorbeeld een crosstrainer huren maar ook loopbanden en stairmasters. Voor krachttraining kunt fitnessapparatuur huren zoals dumbellsets, cable stations, power racks en krachtmachines. Zoals u kunt zien kunt u alle soorten fitnessapparatuur huren bij Fitness Company. Wilt u naast fitnessapparatuur huren ook uw fitnessapparatuur verkopen, taxeren of verzekeren? Dan is dat bij ons ook mogelijk! Fitness Company is uw partner in fitnesstoestellen. Mocht u fitnessapparatuur huren of kopen, u bent bij Fitness Company aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de fitnessbranche, onze uitgebreide distributienetwerk en herstel en revisie faciliteit kunnen wij scherpe aanbieden en op alle fitnessapparatuur garantie geven. Bij ons weet u zeker dat u hoge kwaliteit fitnesstoestellen krijgt en wij zullen er alles aan doen dat deze perfect werken!

Algemene voorwaarden, privacy en disclaimer

BEL +31(0)13 203 2173 VOOR INFORMATIE OF EEN OP MAAT GEMAAKTE OFFERTE